FOTO: Wikimedia

Tivatski aerodrom dobija još 1.300 kvadratnih metara

FOTO: Wikimedia

Na tivatskom aerodromu juče je počela izgradnja nove zgrade odlaznog terminala površine 1.300 kvadratnih metara, objavio je preko Fejsbuka izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić.

- Sa velikim zadovoljstvom mogu reći da smo na aerodromu Tivat otpočeli izgradnju novog aerodromskog objekta od 1300m2 koji će omogućiti veći komfor putnicima, bržu i kvalitetniju uslugu kao i bolje uslove rada za naše radnike - napisao je Orlandić, prenosi eKapija.

Novi objekat namenjen putnicima u odlasku imaće šest šaltera za registraciju putnika i predaju prtljaga, kao i prostorije za predstavnike aviokompanija, službene prostorije za predstavnike policije i carine.

- Prostor za sortiranje prtljaga je povezan sa holom za registraciju i šalterima za registraciju putnika i prtljaga preko sistema pokretnih traka koji služe za transport prtljaga. Hol za odlazak putnika je povezan sa holom za registraciju putnika i prtljaga preko zone sa rendgenima za kontrolu putnika i ručnog prtljaga i zone sa šalterima za pasošku kontroli. Rok za završetak izgradnje je 75 dana - naveo je Orlandić, prenosi eKapija.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara