FOTO: Pexels

Uber u Bukureštu otvorio najveći centar za podršku vozačima

FOTO: Pexels
Uber je u Bukureštu otvorio najveći centar za podršku vozačima u centralnoj i istočnoj Evropi, nakon ulaganja od četvrt miliona dolara. Novi prostor površine 320 m2 dizajniran je na osnovu međunarodnih standarda za centre za podršku Ubera, objavila je kompanija. 

Domaći  tim će imati 11 stručnjaka i moći će da opsluži do 2.500 vozača i kurira nedeljno.

U kontekstu novih propisa o deljenju automobila koji je rumunska vlada nedavno usvojila, novi centar će takođe služiti kao akcelerator poštovanja zakona, podržavajući vozače da dobiju dozvolu po novom pravnom okviru.  

Podsećamo rumunske vlasti nedavno su donele propise koji regulišu alternativne vidove saobraćaja preko aplikacija, kao što su Uber, Bolt i Clever.

Tako će novi centar za vozače ugostiti predstavnike profesionalnih škola za sertificiranje koji će vozačima ponuditi potpune informacije u vezi sa sticanjem dozvole. 

Vozači će imati pristup svim edukativnim materijalima potrebnim za polaganje stručnog vozačkog ispita. Pored toga, Uber će održati sednice za vozače u vezi sa novim zahtevima potrebnim za dobijanje dozvola na nivou kompanije, vozača i automobila.Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara