Ilustracija, Foto: Pexels

Upala im kašika u Linoladu

Ilustracija, Foto: Pexels

Uprava Podravke odlučila je da nagradi radnike sa po 135 evra za istorijski dobre poslovne rezultate u 2018. godini i nastavak uspešnog poslovanja, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Kako se navodi, od 1. oktobra 2018. godine radnicima sa najnižim primanjima plata je povećana za oko 135 evra (1.000 kuna), a od početka godine to važi za sve radnike.

Dodaje se da je Podravka tokom 2018. godine poboljšala materijalna prava radnika i za to izdvojila više od četiri miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Hrvati ljuti zbog bankarskih naknada

Kuvari iz Srbije spremaju dalmatinske specijalitete

Ova kompanija sa sedištem u Koprivnici, poznata po brendovima Vegeta, Dolcela, Lino, Eva, Fant, Kviki, ali i mnogim drugim.

Poslovanje Podravke prevashodno je usmereno na prehrambenu i farmaceutsku industriju i to u 40 država na svih pet kontinenata.

Podravka je na području Srbije prisutna od 2001. godine kada je otvoreno predstavništvo „Podravka d.o.o. Beograd" gde isporučuje oko 200 različitih artikala robe.

Najtraženiji proizvodi na srpskom tržištu su Vegeta, Podravka juhe, Lino dečja hrana, Eva – riblje konzerve, Podravka povrće i Podravka mesni proizvodi.

Podravka koja je osnovana 1947. godine i to na temeljima nekadašnje fabrike pekmeza i prerade voća braće Wolf, da bi kasnije postala naširoko poznata po proizvodnji začina za dodatak jelima – Vegeti.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara