FOTO: N1

Članovi Predsedništva PSG-a podnose ostavke nakon izbora Trifunovića na čelo pokreta

FOTO: N1
"U Pokretu slobodnih građana je poražena politika za koju sam se zalagao i koja je bila temelj za stvaranje moderne evropske Srbije. Nažalost, juče je prevagnuo stav da su nam jasni politički stavovi nebitni i da je dovoljno što jače opsovati Vučića i time tražiti podršku građana. Zato sam se iščlanio iz PSG-a" – kaže za Danas Zoran Vuletić, dojučerašnji član Predsedništva PSG.

On dodaje da je na skupštini većina izabrala predsednika političke organizacije PSG kao da bira glavnog glumca u Nušićevoj predstavi.

Prema njegovim rečima, pored njega, iz Predsedništva će, u narednih par dana, otići i Rade Veljanovski, Miloš Marković, Snežana Tasov, Jene Maglai, Radomir Đinić, Zoran Hamović, kao i Radomir Đunić i protivkandidat Trifunoviću na izborima, Aleksandar Olenik.

"Ostavke će dati i gotovo svi važni ljudi u novobeogradskom odboru PSG, a očekujem da da će takođe otići i voždovački, zvezdarski, rakovički, kao i zemunski odbor. Jedino što vredi u organizacionom smislu, ostaje palilulski odbor" – zaključuje Zoran Vuletić.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (1)

  • Stana Anicic

    Da li je moguce i ko to kreira! Znaci,na vlast bilo koje opozicione stranke,moze doci samo onaj ko na sav glas,na najgnusniji nacin,pljuje po celokupnoj licnosti VUCICA! Kako drugacije protumaciti ovaj slucaj! Sta sa nama koji se ne slazemo sa tim? A ima nas....puno!!!