Dragan Đilas FOTO: N1

Đilas: Svaka vlast se promeni, promeniće se i ova, niko nije vladao doveka

Dragan Đilas FOTO: N1
Nisam za to da ulica presuđuje, svaka vlast se promeni, promeniće se i ova, niko nije vladao doveka, izjavio je jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Đilas.

"Biću prvi čovek koji će sprečavati tu vrstu revanšizma i nasilja na taj način. Nego da država odradi taj posao", poručio je Đilas u emisiji Uz jutarnju kafu na televiziji Naša TV.

On je ocenio da ne bi trebalo sutra, kad se promeni vlast, da imamo nove Pinkove koji će "da nas hvale" i nove Informere da pišu o političkim protivnicima.

Moramo da resetujemo taj sistem, to mora da prestane, izjavio je Đilas.

"Ja ću se zalagati da neke televizije ne mogu da imaju više nacionalnih frekvencija. To je kao da vam neko da rudnik da kopate, država vam da koncesiju, tako vam da i za ovo", rekao je Đilas.

Dodao je da ne veruje u osvetu.

"Još je Patrijarh Pavle govorio, kad nekom hoćeš da se osvetiš, iskopaj još jednu raku, za sebe", citirao je Đilas.

"Ja verujem da država treba da odradi svoj posao, da tužilaštvo treba da odradi svoj posao, da oni ljudi koji su grešni ili su nezakonito stavili druge u zatvor, oni treba da sad tamo završe", prenosi TV Naša reči Đilasa.

Prema njegovom mišljenju, televizije ne treba da sude i ne treba da imaju nacionalne frekvencije, već da im se oduzme.

"Smatram da neki Kopernikus, koji vašim i mojim parama kupi Prvu TV i O2, valjda je normalan tok da se vidi ko je tu sve učestvovao", izjavio je Đilas.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara