Iste naslove strane FOTO: NE

Šta je isteralo predsednika sa naslovih strana

Iste naslove strane FOTO: NE
Dnevni listovi u Srbiji već nekoliko dana imaju iste naslovne strane.  Uvijeni su u istu crvenu reklamu.  

Reč je o brendu „Supernova" preko kojeg svoje usluge plasiraju povezana pravna lica, koja su deo Telekom Srbija Grupe: Kopernikus technology d.o.o. Beograd, Radijus vektor d.o.o. Beograd, Avcom d.o.o. Beograd, Masko d.o.o. Beograd, i Citadela Komunikacije d.o.o. Beograd.

Kako se navodi na sajtu, Supernova je brend kablovskih usluga prisutan širom Srbije, koji objedinjuje preko 300.000 korisnika interneta i televizije. 

Podsećamo, pravu buru u javnosti izazlava je prva akvizicija Telekoma Srbija krajem novembra 2018.  Ova državna kompanija preuzela je Kopernikus Technology za 195 miliona evra, uz argument da je kompanija imala 200.000 kablovskih korisnika i da je plaćeno 1000 evra po korisniku. 

Međutim, podaci RATEL-a tvrdili su da Kopernikus, čiji je vlasnik rođeni brat poverenika niškog SNS Zvezdana Milovanovića, ima 51.000 korisnika. 

Pojedini analitičari tvrdili su da je vrednost Kopernikusa daleko manja od plaćenog iznosa i da za ovu kompaniju nite trebalo platiti više od 40 miliona evra. 


Ubrzo je Telekom Srbija kupio još dva kablovska operatora - Radijus vektor i AVcom za koje je plaćeno neverovatnih 120 miliona evra. 


Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (1)

  • Truba

    Evo imam i ja nešto da prodam, za kolko vam treba.