Foto: Crédit Agricole

Auto krediti uz NKS već od 2,99% godišnje uz rok otplate do 7 godina

Foto: Crédit Agricole
Povodom 54. Međunarodnog salona automobila koji se održava u Beogradu, Crédit Agricole Srbija pripemila je specijalnu ponudu auto kredita indeksiranih u evrima sa nominalnom kamatnom stopom od 2,99% godišnje.

U okviru specijalne sajamske ponude Crédit Agricole banka odobrava auto kredite indeksirane u evrima sa nominalnom kamatnom stopom 2,99% godišnje za kredite sa rokom otplate do 7 godina. 

Kod ovih kredita neophodno je da klijent uplati minimum 30% iznosa od cene vozila.
Krediti se odobravaju bez troškova obrade i u bilo kom trenutku se mogu potpuno ili delimično prevremeno otplatiti, takođe, bez troškova.

Uz ovu ponudu, Crédit Agricole Srbija ističe i kredite za kupovinu novih vozila, indeksirane u evrima sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 3,99% godišnje za rok otplate do 84 meseca za sve nove automobile.

Svi kljenti koji prenesu zaradu u Crédit Agricole mogu se odlučiti i za dodatni benefit u vidu keš kredita sa 0% nominalne kamatne stope i bez troškova obrade u iznosu do 240.000 dinara sa rokom otplate do 12 meseci koji je namenjen za kupovinu dodatne opreme vozila, registraciju vozila, dodatnu garanciju, kupovinu osiguranja, zimskih guma i sl.

CA Leasing je pripremio specijalne uslove za pravna lica kojima će se odobravati finansiranje kupovine novih vozila sa 0% učešča u finansiranju uz veoma brz proces odobravanja zahteva.


Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (1)

  • PronadjiAuto

    Ipak ce misija PronadjiAuto, odnosno nabavka polovnog automobila jos uvek biti u modi.