Branislav Čurić novi generalni direktor kompanije Tigar

Na sednici Nadzornog odbora Tigar a.d, za novog generalnog direktora kompanije imenovan je Branislav Čurić. 

Čurić je izvršni direktor za komercijalu i marketing, po struci je diplomirani ekonomista, a u Tigru radi od 1998. godine. Od samog početka svog radnog angažovanja bio je u službi prodaje. 

Na mesto izvršnog direktora za komercijalu i marketing postavljen je 2014, a funkciju zamenika generalnog direktora obavljao je od 2015. godine.

Na istoj sednici Nadzornog odbora, na mesto izvršnog direktora za korporativno upravljanje imenovana je Nataša Pop-Krstić, koja je u Tigru od 2001. godine. 

Ona je po zvanju diplomirani menadžer internacionalnog biznisa. Najpre je bila angažovana u Tigar Inconu, potom u Funkciji podrške korporativnog upravljanja. Obavljala je i poslove direktora za koordinaciju poslovnog sistema, direktora za korporativno upravljanje i šefa kabineta generalnog direktora Tigra a.d.

Dosadašnji generalni direktor Nebojša Đenadić je, na sednici u ponedeljak, podneo ostavku na mesto generalnog direktora i izvršnog direktora za korporativno upravljanje, dodaje se u saopštenju kompanije Tigar. 

Čurić je u prethodnih godinu i po dana kao zamenik Đenadića i bio uključen u sve ključne aktivnosti kompanije i dao ogroman doprinos stabilizaciji prodajnih aktivnosti, dodaje se.

Đenadić i dalje ostaje deo tima kompanije Tigar i biće nadalje angažovan na finalizaciji jednog vrlo značajnog segmenta iz plana reorganizacije, podseća se u saopštenju.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara