Brat Bratislava Gašića postavljen za predsednika Nadzornog odbora niškog Kliničkog centra

Vlada Srbije bez ikakvog obrazloženja smenila je dosadašnju predsednicu Nadzornog odbora Kliničkog centra Niš Vesnu Milenković, a na tu poziciju postavila privrednika Bobana Gašića, rođenog brata direktora BIA, pišu Južne vesti.

Kako je potvrđeno ovom portalu, Vlada je odluku o promeni na čelu Nadzornog odbora donela na svojoj sednici u četvrtak, ali kako dodaju ne zna se zašto.

"Razrešava se Vesna Milenković dužnosti predsednika Nadzornog odbora Kliničkog centra Niš. Imenuje se Boban Gašić za predsednika Nadzornog odbora Kliničkog centra Niš," jedino je što piše u odluci Vlade navode Južne vesti.

Da je reč o rođenom bratu bivšeg ministra odbrane, a sada direktora BIA-e Bratislava Gašića, potvrdio je i sam Bratislav Gašić.

Gašić: Ja pojma nemam o tome

"Ja tu informaciju nemam. Najiskrenije, to morate da pitate Lončara. On (Boban Gašić) i Lončar se druže, prijatelji su, ali ja nemam tu informaciju," kaže Gašić za Južne vesti.

Kako dodaje ovaj portal, zasad nije poznato šta je Bobana Gašića preporučilo za ovu odgovornu poziciju, a njegov brat Bratislav tvrdi da ne zna šta je Boban po struci - da li je završio višu ekonomsku školu ili fakultet.

Južne vesti navode da je Boban Gašić 42-godišnji privrednik i vlasnik preduzeća BG produkt iz Kruševca. Preduzeće je, piše na njihovom sajtu, osnovano 1996. godine kao "porodična firma", a Boban Gašić je njegov jedini vlasnik.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara