FOTO: Promo

Britanska internacionalna škola - obrazovanje za uspešnu budućnost

FOTO: Promo
Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), osnovana je pre 22 godine. 

Do sada su učenici BIS osvojili brojne nagrade. To je potvrda da se deca uzrasta od 3 do 18 godina obrazuju po najkvalitetnijem Kembridž programu..

Kao prva privatna škola u Srbiji koja je uvela Kembridž program, Britanska internacionalna škola na Dedinju u Beogradu, prepoznata je kao najkvalitetnija škola ove vrste u Srbiji, saopšteno je iz te škole.

Mnoge generacije učenika imale su priliku da, uz najkvalitetnije nastavno osoblje većinom iz Velike Britanije sa velikim iskustvom, uče na engleskom jeziku po najsavremenijim nastavnim programima.

"Sve to je dalo odličan rezultat i na međunarodnom planu. Učenici su osvajali brojne nagrade iz različitih oblasti: matematike, računarstva, konstrukcije, književnosti. Na to smo svi veoma ponosni", navodi se u saopštenju.

Britanska internacionalna škola neguje holistički pristup obrazovanju i vaspitanju učenika.

Cilj je da se pored najkvalitetnijeg obrazovnog programa, kroz niz vannastavnih aktivnosti, razvije kompletna ličnost učenika kroz razvoj talenata iz oblasti nauke, književnosti, umetnosti, sporta i svih drugih oblasti.

"Jedna od aktivnosti na koju smo ponosni vezana je za društveno odgovorno poslovanje kome je BIS posvećena od osnivanja.  Svake godine naši učenici, njihovi roditelji i kolektiv škole organizuju Humanitarni bazar u cilju prikupljanja pomoći za decu kojoj je pomoć najpotrebija".

Veliki broj učenika BIS u proteklih 22 godine, kako se navodi, završili su prestižne fakultete širom sveta i postali uspešni u svom poslu na svim kontinentima. 

"Oni su naš ponos i naša inspiracija", kažu u ovoj školi.

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili 011-3066-096.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara