Foto: Crédit Agricole

CA Leasing na panel diskusiji o Strategiji razvoja privrede putem lizinga

Foto: Crédit Agricole
U okviru Asocijacije lizing kompanija Srbije, CA Leasing je učestvovao u predstavljanju Strategije razvoja privrede putem lizinga – dokumentu koji definiše glavne prioritete lizing industrije u cilju rasta privrede u Srbiji.

Kao jedan od učesnika panel diskusije, održane u utorak, 28. maja, Jožef Nađ, Predsednik Izvršnog odbora CA Leasing-a, govorio je o osnovnim preduslovima za dalji razvoj lizinga u Srbiji kao finansijske usluge koja bi mogla u privredu Srbije finansirati i do milijardu evra godišnje.

„Strategiju razvoja lizinga u Srbiji potrebno je bazirati na daljem unapređenju operativnog lizinga koji predstavlja zdravu osnovu za mnoge druge vidove lizinga poput fleet management-a, a ujedno otvara vrata i za partnerstva sa proizvođačima i distributerima opreme", izjavio je Jožef Nađ, Predsednik Izvršnog odbora CA Leasing-a.

PROČITAJTE JOŠ:

CA Leasing svoje poslovanje fokusira prevenstveno na pružanje lizing usluga malim preduzećima omogućujući im da putem lizinga, bez značajnog ulaganja sopstvenog kapitala, dođu u posed osnovnih sredstava kojima će unaprediti svoje poslovanje.

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara