Foto: Dušan Leonovski

CarGo: Kupljeno 50 Renoa, upošljeno još 100 ljudi

Foto: Dušan Leonovski
Nakon širenja flote vozila sa 50 novih Folcvagena i nedavnog otvaranja CarGo servisa u Francuskoj, CarGo je danas nastavio sa realizacijom investicionog ciklusa nabavkom 50 francuskih automobila – Renoa, čime je posao dobilo više od 100 ljudi. 

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana „CarGo" predstavio je nove automobile koji su od danas dostupni za sve članove tog Udruženja i naveo da je flota proširena sa 20 Reno talismana i 30 Reno megana. 

 M3A6095
Foto: Dušan Leonovski 

„Nakon posete francuskog predsednika Makrona, a posebno sada nakon otpočinjanja CarGo servisa u Francuskoj,  sledeći logičan korak u saradnji je nabavka automobila francuskih proizvođača. U tome smo danas uspeli", istakao je Vučić. 

Prema njegovim rečima, državna saradnja je predstavila zamajac, međutim osnov leži u privatnoj inicijativi sa obe strane – koja dovodi do zapošljavanja i privrednog rasta. 

„CarGo je ambasador Srbije, njeno novo lice – inovativnosti, saradnje i pouzdanosti. Nabavkom ovih automobila učvršćujemo naše partnerstvo sa Francuskom. Tamo gde su počele velike investicije poput Mišlena, mi otvaramo nova poglavlja privredne saradnje", istakao je Vučić. 

 M3A6081
Foto: Dušan Leonovski 

On je zahvalio i Francuskoj privrednoj komori na podršci koju je pružila kada se CarGo našao na Forbsovoj listi, ali i na podršci koju pružaju od samih početaka razvoja CarGo-a.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara