CarGo FOTO: N1

CarGo otkazuje protest najavljen za 8. mart i svim ženama poklanja besplatnu vožnju

CarGo FOTO: N1
Kompanija CarGo danas je saopštila da je otkazala protest koji je najavljen za 8. mart ispred Vlade Srbije i najavila da će tog dana sve žene od 8.00 do 17.00 moći da koriste prevoz CarGo potpuno besplatno.

"Protest je zakazan za 15. mart, a ministarku saobraćaja Zoranu Mihajlović ćemo svakog drugog dana podsećati na sve ono loše što je uradila i što radi. I to ćemo nastaviti, ubeđeni da je napad na nas napad na svakog preduzetnika u ovoj zemlji, napad na konkurenciju i slobodno tržište oslobodjeno kartela i monopola", navodi se u saopštenju kompanije CarGo.

Istaknuto je da će CarGo obratiti Evropskom sudu pravde i svim drugim relevantnim institucijama u Evropi zbog toga što Zorana Mihajlović toj kompaniji onemogućava da radi sa obrazloženjem da krši zakon.


"Ministarka će morati i domaćoj i stranoj javnosti, i institucijama da kaže zašto je insistirala na neustavnom zakonu koji ukida konkurenciju i štiti samo jednog učesnika na tržištu – taksiste – i omogućava im da gotovo dva miliona stanovnika Beograda drže kao taoce visokih cena i loše, nekvalitetne usluge", navodi CarGo u saopštenju.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara