Nova filijala FOTO: CAB

Crédit Agricole banka otvorila danas novu ekspozituru u Kruševcu

Nova filijala FOTO: CAB
Crédit Agricole banka otvorila je danas novu ekspozituru u Kruševcu. 

Kako su naveli iz te banke, Fflijala je opremljena po najvišim standardima, što omogućava da zaposleni Banke u najkraćem roku odgovore svim zahtevima klijenata, kako u delu obavljanja novčanih transakcija, tako i u oblasti pružanja stručnih saveta. 

U okviru ove filijale u srcu Kruševca klijentima je na raspolaganju i Zona 24 sa bankomatom na kome je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji moguća uplata i isplata dinara. 

"Svi novi klijenti, koji u Gazimestanskoj 14 otvore paket račun i prenesu zaradu do 31.01.2019. godine, imaće priliku da iskoriste i neke od promotivnih uslova kao što su: dinarski gotovinski krediti bez troškova obrade, paket račun Confort bez naknade za održavanje u trajanju od šest meseci ili beskamatni gotovinski kredit za refinansiranje obaveza druge banke bez kamate. Klijenti će usled unapređenih uslova u filijali svoje poslove moći da obavljaju komfornije, jednostavnije i efikasnije", navodi se u saopštenju banke.

Svoje bankarske savetnike moći će da kontaktiraju preko imejla krusevac@creditagricole.rs. Osim radnim danima 8 do 16 časova, filijala Crédit Agricole banke u Kruševcu je klijentima na raspolaganju i subotom od 08:00 do 12:00 časova, kažu u banci.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara