FOTO:CA

Crédit Agricole Srbija predstavila svoju ponudu na Truck Business Fair-u 2018.

FOTO:CA
Crédit Agricole banka i Crédit Agricole Leasing, na ovogodišnjem Sajmu komercijalnih partnera pod nazivom Truck Business Fair 2018, koji se održava danas u Sava Centru, predstavljaju različite vidove podrške koje pružaju firmama koje se bave transportom i špedicijom.

Na štandu Crédit Agricole Srbija, učesnici su mogli da dobiju korisne stručne savete iz domena finansija, veoma bitnog za kompanije koje se bave međunarodnim transportom i trgovinom.

Osim savetovanja, Crédit Agricole Srbija obezbedila je širok spektar finansijskih proizvoda po veoma dobrim uslovima koji značajno olakšavaju posao firmama iz tog domena.

Zahvaljujući dugoročnoj saradnji sa Evropskom Investicionom Bankom, Crédit Agricole Srbija je u mogućnosti da firmama koje se bave transportom i špedicijom ponudi niz veoma povoljnih investicionih kredita, bilo da se radi o investicijama u osnovna, trajna ili obrtna sredstva. Banka, takođe, firmama pruža podršku i po pitanju deviznog poslovanja, platnih kartica kao i svih vrstagarancija potrebnih za poslovanje.

Osim veoma povoljnih bankarskih proizvoda, kao jedinstveni proizvod na tržištu predstavljen je i lizing sa 0% učešća za nova komercijalna vozila, uveden od strane Credit Agricole Leasinga.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara