FOTO: Glenn Fawcett/DoD

Da li predsednik Vučić ima kola?

FOTO: Glenn Fawcett/DoD
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić više je puta ugostio novinare u, koko je tada navodi, svom ličnom automobilu, iako svim izveštajima o imovini koje je dostavio Agenciji za borbu protiv korupcije od 2012. godine naveo da ne poseduje nikakvo vozilo, piše NIN u najnovijem broju.

Vučić je prošle godine vozeći ekipu portala Telegraf kroz Koridor 10 "škodom oktavijom" naveo da je to njegov lični auto iz 2006. godine.

Iako je tom prilikom rekao da nekoliko protekllih godina znatno manje vozi, dodao je i da ponekad "pobegne" svom obezbeđenju i da tada obilazi grad upravo u škodi.

NIN navodi i da je predsednik Srbije sličnu vožnju ponovio sa ekipom Blica, a da je isti automobil još 2011. goine predstavio novinarima Večernjih novosti.

U bazi podataka sa imovinom političara koju je Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) objavila, navodi se da škodu zapravo poseduje predsednikov brat Andrej Vučić, a da je Aleksandar Vučić tim vozilom 2011. godine napravio saobraćajni prekršaj.

NIN je Agenciji za borbu protiv korupcije zatražio informaciju da li je urađena provera njegove imovinem na koji još uvek nije dobio odgovor.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara