FOTO: N1

Aleksandar Vučić:

Da sam odbio da se slikam s bolesnim detetom rekli bi da sam đubre i bezosećajni skot

FOTO: N1
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je prilikom posete Institutu za majku i dete poštovao sve zdravstvene procedure i da je u sobu dečaka na hematološkom odeljenju ušao na poziv njegove majke, jer nije mogao da odbije taj poziv.

U intervjuu za televiziju Prva, Vučić je rekao da je u okviru posete toj bolnici prolazio pored sobe i mahnuo "divnom dečaku Zlatanu".

"U tom trenutku njegova divna majka izlazi i zamoli me da se slikam sa njenim sinom. Ona nema masku, a ja imam na sebi sve što je potrebno. A kako sam mogao da odbijem majku? Zamislite kako bi izgledale društvene mreže i šta bi mi rekli da sam rekao da neću da se slikam sa detetom", rekao je on i ocenio da bi mu rekli da je đubre ili bezosećajni skot, ili da je to učinio zbog imena dečaka i njegove majke.

Vučić je tako odgovorio na kritike u javnosti zbog toga što je, u pratnji medija, posetio odeljenje sa teško bolesnom decom u jeku sezone gripa.

Predsednik je negirao da je javnost podeljena po tom pitanja već je rekao da napadi na njega stižu iz "jedne vrste socijalnog okruženja u kojoj se nalazi lažna elita, a u stvari društveni talog".

"Izgubili su mnoge privilegije i ne mogu da se naviku da nema para da više pljačkaju. Ja nemam pet kompanija, nemam niti jednu. Ni ja ni neko moj. A oni su na četiri kompanije uzeli 500 miliona evra", rekao je on.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PROČITAJTE JOŠ:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

On je dodao da je poseta Institutu za majku i dete bila veoma potresna za njega i to ne samo zbog dece koje je video već i zbog majčinske ljubavi koju je tamo video.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara