Foto: Nova ekonomija

Danas: 'Putevi Srbije' kriju snimke saobraćajke kod Doljevca

Foto: Nova ekonomija
"Putevi Srbije” nisu dostavili snimak nesreće u procesu protiv vozača tog preduzeća, koji je optužen da je krajem januara ove godine izazvao tešku saobraćajku na naplatnoj rampi kod Doljevca.

Danas prenosi da je zamenica javnog tužioca više puta slala zahteve za pristup tom video materijalu i da je izjavila da to više neće da radi.

Advokat porodice Gligorijević, Božo prelević, kazao je da se i tužilac i sudija u procsu ponašaju profesionalno, ali da "nemaju autorite kod Puteva Srbije”, koja uporno odbija da dostavi dokaze pravosudnim organima.

Stanika Gligorijević je poginula u 52. godini, dok je čekala u redu na naplatnoj rampi, kada je u auto u kome se nalazila udarilo vozilo u kom se nalazio direktor "Koridora Srbije” Zoran Babić.

Babić trenutno i dalje obavlja funkciju direktora Javnog preduzeća „Koridori Srbije", iako je nakon nesreće izjavio da podnosi neopozivu ostavku.

N1 navodi da Babić prisustvuje potpisivanju ugovora i da je i dalje ovlašćeno lice u evidenciji Agencije za privredne registre.

PROČITAJTE JOŠ:


Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (1)

  • crni domino

    A direktor Puteva Srbije je pod sumnjom da je izvrsio ubistvo...