Delez iz prodaje povlači Premia susam

Foto: Delez

Delez Srbija saopštila je da je iz svih maloprodajnih objekata povukla proizvod privatne robne marke Premia susam seme od 100 grama, proizvođača Moravka Pro d.o.o. 

Odluka o opozivu i povlačenju svih spornih serija je doneta nakon što su rezultati analize pokazali prisustvo jedinjenja etilen oksid u proizvodu.

Delez je pozvao sve kupce koji su u proteklom periodu kupovali Premia susam seme od 100 grama u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama sa bilo kojim datumom isteka roka trajanja u 2022. godini da taj proizvod, sa ili bez fiskalnog računa, vrate u narednih 14 dana u maloprodajni objekat gde je proizvod kupljen i tom prilikom biće im izvršen povraćaj novca. 

"Kao kompanija koja ima izuzetno visoke standarde kvaliteta i bezbednosti proizvoda, po dobijanju informacije o globalnoj situaciji sa spornim jedinjenjem u susamu, kompanija je samoinicijativno sprovela dodatnu laboratorijsku analizu pomenutog proizvoda privatne robne marke PREMIA", navodi se u saopštenju.

Kompanija navodi i da ozbiljnu pažnju poklanja kontroli kvaliteta i bezbednosti i da će zajedno sa akreditovanim laboratorijama kontinuirano sprovoditi dodatna laboratorijska ispitivanja kako bi u potpunosti bila sigurna u ispravnost proizvoda.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara