Dell pokrenuo akciju doniranja računara za đake

Foto: Promo

Kompanija Dell je u saradnji sa malim i srednjim preduzećima koja posluju u Srbiji danas pokrenula akciju "Doniraj Dell", putem koje će obezbediti računare za decu iz materijalno ugroženih grupa, navodi se u saopštenju organizatora.

Tokom akcije će se prikupljati polovni računari, a sva preduzeća koja doniraju korišćene Dell kompjutere dobijaju popust od 50 evra za nabavku istih modela.

"Organizovanje predavanja i učenja na daljinu nije uvek jednostavan proces, posebno u situacijama kada škole i deca, zbog nedostatka računarske opreme, nisu u mogućnosti da sprovedu online nastavu. Zbog toga, kompanija Dell odlučila je da olakša put sticanja znanja i veština neophodnih za svet koji nas okružuje, tako što je pokrenula akciju doniranja računara", dodaje se u saopštenju. 

Dell ocenjuje da prosečna kancelarija ima dovoljan broj računara da opremi skoro jednu celu školsku učiniocu, a akcija traje do 31. jula.

Sve kompanije koje se odluče na ovakav vid podrške školama i đacima, mogu se informisati o detaljima i načinima prijave na veb-sajtu organizatora ili na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook, kako bi aplicirali za donaciju.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara