Eplov App Store se širi na region, dolazi u Srbiju

Foto: Pixabay

Kompanija Epl je najavila da će njena platforma za digitalnu distribuciju aplikacija App Store proširiti podršku na još 20 zemalja sveta, među kojima se nalaze i Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, kao i Kosovo*.

U objavi na svom veb-sajtu, Epl navodi da razvojni timovi iz tih zemalja do 10. aprila trebaju da preduzmu određene korake kako bi koristili sve pogodnosti platforme i svoje aplikacije učinile dostupnim na svim novim tržištima. 

Vlasnici postojećeg članskog naloga prvo trebaju da prihvate ažurirani Ugovor o licenci za program (Program License Agreement) tako što će se prijaviti na svoj nalog na veb-lokaciji Apple Developer, a vlasnici ugovora o plaćenim aplikacijama (Paid Applications Agreement), takođe trebaju da prihvate ažurirani ugovor u App Store Connect-u.

"Obavestićemo vas kada možete da pristupite novim zemalja ili ažurirati cene pretplate (za vaše proizvode) na ovim lokacijama", dodaje se u saopštenju.

Epl navodi da je App Store do sada bio dostupan u 155 država, a da platforma generiše 155 milijardi dolara prihoda za razvojne timove, putem prodaja mobilnih aplikacija i usluga unutar aplikacija.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara