FOTO: Filip Gort, novi izvršni direktor Namics Srbija

Filip Gort novi izvršni direktor Namics Beograd

FOTO: Filip Gort, novi izvršni direktor Namics Srbija

Filip Gort  novi je izvršni direktor beogradske kancelarije digitalne agencije Namics, koja ovih dana obeležava pet godina rada u Srbiji. Na toj poziciji nasledio je Jana Kelera, koji se vraća u Švajcarsku posle tri godine rada u Srbiji

Filip Gort radi u Namicsu od 2014. godine, a u beogradsku kancelariju dolazi sa pozicije senior vođe projekta. Prethodnih pet godina je radio kao rukovodilac različitih internacionalnih projekata u Namicsu. Osnovne i master studije je završio na Univerzitetu u Sent Galenu, Švajcarska, a fokus mu je bio na menadžmentu informacija, medija i tehnologija. 

Govori nemački i engleski jezik, a slobodno vreme provodi sa porodicom i igrajući fudbal.

Predstavništvo digitalne agencije Namics u Beogradu otvoreno je 2014. godine kao prva kancelarija ove agencije van teritorije Švajcarske i Nemačke, navodi se u saopštenju kompanije. 

U novembru 2018. godine Namics se spojio sa Merkle-om, svetskim liderom za digitalna rešenja zasnovana na podacima, a time je postao i deo Dentsu Aegis Network-a, omogućivši tako softverskim inženjerima da savladaju nove usko-specifične oblasti.

„Tokom pet godina poslovanja na tržištu Republike Srbije osnovali smo sedam timova – tim za Java programski jezik, timove za Frontend i „dot net‟ tehnologije, ogranak za dizajn, QA, Salesforce i mobilna rešenja. Članovi ovih timova radili su na nekim od naših najuspešnijih projekata kao što je „Analytics Unlockedˮ za Siemens, „MyMedelaˮ veb šop i „Relaunch Sunrise. Mobile First.ˮ za jednu od najvećih telekomunikacionih kompanija u Švajcarskojˮ, napominje Filip Gort.

Kako je kazao, plan je da se tim tim u Beogradu proširi za 20 odsto”, najavio je Gort.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (1)

  • Ja

    Ako ne napuste Srbiju posle ukidanja pausala :)