Glovo stigao i u Niš

Foto: Promo

Glovo, aplikacija za isporuku na zahtev, koja omogućava korisnicima da kupuju, primaju i šalju bilo koji proizvod unutar grada, posle Beograda, Novog Sada i Pančeva počinje sa radom i u Nišu, saopštila je ta kompanija. 

"Aplikacija Nišlijama omogućava pristup različitim kategorijama – najboljim restoranima, supermarketima, prodavnicama, apotekama, iz kojih mogu naručiti sve što im je potrebno. Pored navedenih postoje i kategorije – kurirska dostava i 'bilo šta', preko koje korisnici mogu poručiti skoro sve što požele, sa prosečnim vremenom isporuke ispod 35 minuta", navodi se u saopštenju.

Samo neki od partera sa kojima Glovo sarađuje u Nišu su KFC, DM, IDEA, apotekarska ustanova Dr. Max.

"Kompanija konstatno proširuje saradnju sa raznovrsnim partnerima iz maloprodaje uključujući restorane, supermarkete, apoteke, cvećare kako bi se naručeni proizvodi dostavili putem mreže kurira, tzv. Glovera, u roku od svega nekoliko minuta", dodajee sa u saopštenju.

Branimir Đurović, direktor kompanije Glovo za tržište Srbije, kazao je da je njihova aplikacija za manje od godinu dana od početka rada na domaćem tržištu uspela da se pozicionira kao "najpoželjna aplikacija za dostavu svega na zahtev korisnika, ali i kao poslovni partner koji daje podsticaj za razvoj lokalnog biznisa".

"Širenje na gradsku zonu Niša, odgovor je na rastući zahtev sugrađana da i oni, kao i Glovo korisnici u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i širom sveta, mogu iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaze brzo, jednostavno i lako da naruče sve što im je potrebno", dodao je Đurović. 

U Glovo napominju da je proces rada i preuzimanja dostave osmišljen tako da čuva i brine o bezbednosti i zdravlju svojih korisnika.

"Poštuju se svi zdravstveni standardi i preporuke Svetske zdravstvene organizacije tokom pandemije tako da je prvi izbor prilikom pitanja kako naručiti namirince i hranu iz restorana za sebe i svoju porodicu", zaključuje se u saopštenju.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (2)

  • Piramida

    Pa kako može da bude usluga kvalitetna kada radnici moraju da obave preko 90 dostava dnevno za maximalno 1800 dinara dnevno i bez prijave za zdr. i soc. osiguranje. Tamo rade samo socijalni slučajevi.

  • Cica A.

    Veliki problem smo imali juce sa Glovo dostavom u Pancevu. To je super ideja, posebno za manje gradove, gde kucne dostave nema, a jednostavije je realizaciju nego u BG, ali ako je krajnji rezultat svinjarija i potpuno bahato ponasanje dostavljaca, onda to nema nikakvog smisla. Podrska korisniku je jako zamarajuca i vodi do korisnickog centra u Hrvatskoj, koji tesko moze da utice na kontrolu i ocito nedovljnu obuku pojedinaca na terenu. Ideja je super, ali je realizacija katastrofalna!