Zoran Radojičić FOTO: N1

Gradonačelnik: Počela druga faza radova na Trgu, molimo građane za strpljenje

Zoran Radojičić FOTO: N1
Tokom trajanja druge faze rekonstrukcije centralnog trga, koja podrazumeva zatvaranje saobraćaja na Trgu republike i u Kolarčevoj ulici, građane molimo za razumevanje i strpljenje", istakao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

On je podsetio da od danas, prvog aprila, do 15. juna, dolazi do izmena na više od 10 autobuskih i trolejbuskih linija javnog prevoza.

PROČITAJTE JOŠ:

"Sigurno je da ce građanima biti potreban određeni period da se naviknu na promene, kao i da će se zbog zatvaranja ulica stvarati gužve. Trg republike je jedno od najlepših mesta susreta Beograđana i gostiju, kao i jedno od najznačajnijih saobraćajnih čvorišta i baš zbog toga je njegova rekonstrukcija važna. Ističem da na Trgu republike izuzetno dugo nisu vršene rekonstrukcije, kao i da su danas radovi neophodni kako bi se Beograd na pravi način razvijao. Reč je o jako velikom i ozbiljnom projektu, kakav se ne može raditi bez izmena u saobraćaju. Zbog toga građane molimo da budu strpljivi i imaju razumevanja, a vozačima se preporucuje da izbegavaju zonu radova i Francusku ulicu, kao i da koriste alternativne pravce", rekao je gradonačelnik Radojičić.

Govoreći o jučerašnjoj blokadi Kolarčeve ulice džakovima sa solju za puteve, on je rekao da osuđuje svako namerno ometanje i zaustavljanje saobraćaja.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara