Još jedan lanac maloprodaja odeće uskoro dolazi u Srbiju

Foto: Promo

Najveći maloprodajni lanac neprehrambenih proizvoda u Evropi PEPCO otvoriće prve dve radnje u Beogradu 23. oktobra,Tržnom centru Stadion i Tržnom centru BIG u Rakovici, saopštila je ta kompanija.

PEPCO planira da otvori 30 radnji u Srbiji tokom prve godine poslovanja na ovom tržištu.

Lanac trenutno ima preko 2.000 prodavnica u Evropi i svojim klijentima nudi različite grupe proizvoda, uključujući mušku, žensku i dečju odeću, obuću, modne detalje, igračke, dekorativne proizvode, tekstil, opremu za kuću...

Odeća i obića čine oko 60 odsto ponude ovog lanca, dok proizvodi za kuću čine preostale proizvode.

"PEPCO ponuda proizvoda je kreirana tako da kupcima ponudi brojne mogućnosti kupovine i najlakši pristup svim prozvodima koje žele i koju su im potrebni za svakodnevni život, od odeće za celu porodicu do opreme za dekoraciju i vođenje domaćinstva po niskim cenama. Sigurni smo da će proizvodi koje nudimo oduševiti i zadovoljiti naše nove kupce u Beogradu", izjavio je Marsin Stanko, operativni direktor kompanije PEPCO za centralnu i istočnu Evropu.

Kompanija trenutno posluje u 12 evropskih zemalja: Češkoj, Hrvatskoj, Estoniji, Letoniji, Litvaniji, Mađarskoj, Poljskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Rumuniji i Bugarskoj, a od septembra i u Italiji.

PEPCO brend je predstavljen 2004. godine u Poljskoj, a svakog meseca njihove radnje poseti preko 19 miliona kupaca.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara