Još jedan vd: Nebojša Šurlan novi direktor Infrastrukture železnice Srbije

Pexels

Vlada Srbije imenovala je Nebojšu Šurlana za vršioca dužnosti generalnog direktora Infrastrukture železnice Srbije, objavljeno je u najnovijem Službenom glasniku.

Šurlan je bio direktor Građevinske direkcije Srbije od 2012. godine.

Imenovan je za čelnika Infrastrukture železnice Srbije umesto Miroljuba Jevtića koji je uhapšen 11. januara zbog sumnje da je primio mito, a nekoliko dana nakon toga i smenjen.

Ima li direktora u javnim preduzećima

Šurlan je završio Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu 1997. godine, doktorske studije na Fakultetu za graditeljski menadžment univerziteta Union - Nikola Tesla započeo je 2010. godine, a promovisan je u doktora menadžmenta i biznisa 2015. Profesionalnu karijeru je započeo 1998. godine u preduzeću "Instalacija inženjering".

Prešao je 2000. godine u "PMC inženjering" (zavisno preduzeće "Jugoimport SDPR") kao mašinski inženjer i menadžer projekta na različitim projektima širom Srbije. 

Sledeće angažovanje je bilo u međunarodnoj kompaniji "Mace" 2004. godine na projektima rekonstrukcije Fabrike duvana DIN investitora "Filip Moris", tržni centar "Delta siti" i Belvil - Univerzijada - Blok 67 u Beogradu.

 

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara