Karlos de Kordu novi je predsednik IO Crédit Agricole banke Srbija

Karlos de Kordu (54), novi je predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole banke Srbija, saopšteno je iz te banke. On je na ovoj poziciji zamenio Bruna Šarijea.

Karols de Kordu je iskusni korporativni bankar,a na novu funkciju dolazi sa pozicije Direktora poslovne saradnje između CA-CIB i Crédit Agricole Grupe na kojoj se nalazi od 2011. godine. Prethodno je bio angažovan u Aziji na visoko odgovornim finansijskim pozicijama od 2007. godine u CA-CIB Hong Kong, a nakon toga u CA-CIB Tajland kompaniji.

On je izjavio da je veoma uzbuđen što ima priliku da vodi tim Crédit Agicole banke u Srbiji. 

"Daću sve od sebe da na najbolji mogući način upotrebim svoje iskustvo iz Crédit Agricole Grupe kako bih podržao dalji razvoj svih poslovnih segmenata i potvrdio poziciju Crédit Agricole kao jedne od referentnih banki na lokalnom tržištu. To će, sasvim sigurno,  biti izazovno imajući u vidu da je razvojni put CA Srbija u poslednjih nekoliko godina bio veoma dinamičan i da se u nekoliko segmenata poslovanja već nalazimo među prve tri banke u Srbiji", rekao je on.

Kao novi Predsednik Izvršnog odbora, de Kordu će biti odgovoran za 80 filijala banke u Srbiji koje zapošljavaju preko 900 ljudi.


Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara