Lidl otvara još dve prodavnice u Srbiji

Lidl otvara još dve prodavnice u Srbiji. 

Prva će biti   na Labudovom brdu u Beogradu, a druga u Čačku. Obe će početi sa radom u četvrtak 14. marta, u 8 časova ujutru. 
 
"Kao što smo obećali, nastavljamo širenje mreže i u 2019. godini, a prodavnice na Labudovom brdu i u Čačku su tek prve koje otvaramo ove godine. Veoma se radujemo što smo ponovo krenuli sa talasom otvaranja i osvajanjem srca novih potrošača. Kao i svaki put do sad, potrudićemo se da ih uverimo da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i da im predstavimo sve prednosti jedinstvenog Lidl koncepta. Za sve one koji sa nama budu na sam dan otvaranja, 14. marta, pripremili smo slavljeničke cene", izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.


Oni koji budu prvi posetili novootvorene prodavnice, imaće priliku da učestvovanjem u kvizu Točak znanja provere svoje znanje o Lidlovim proizvodima i dobiju zanimljive poklone.

Bogat asortiman od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, je ono što će i ovoga puta potrošače dočekati na policama. Osim jedinstvenih Lidl brendova, u ponudi će se naći i više od 350 proizvoda domaćih dobavljača, obećavaju u Lidlu.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara