Magazin Liceulice skupio novac za štampanje novog broja

Magazin "Liceulice" saopštio je danas da je uz pomoć građana i nekoliko firmi uspeo da skupi novac za štampanje novog broja i apelovao da se ta podrška nastavi.

"To znači da smo se zajedno izborili da naši prodavci i u narednih 45 dana imaju posao, prihode i nešto više od života", navodi se u saopštenju.

Istakli su da je veoma je važno da se takvi humani programi nastave i budu stabilni, kako bi mogli da se oslone na njih.

"Zato vas molimo da vaša podrška ne izostane ni u budućnosti, da nas ne zaboravite, da nas pratite i u narednom periodu, da nas pominjete u različitim prilikama, kako bi za naše aktivnosti saznalo i kako bi nas podržalo što više građana Srbije", dodaje se u saopštenju.

Magazin "Liceulice" od 2010. godine prodaju socijalno ugrožene osobe koje teško uspevaju da dođu do zaposlenja.

Časopis izdaje istoimeno udruženje čiji je cilj da doprinosi socijalnoj emancipaciji, ekonomskoj, kulturnoj i socijalnoj inkluziji i smanjenju siromaštva.

Magazin izlazi jednom u dva meseca u 5.000 primerka, a prodaje se na ulicama i javnim mestima kroz posebno organizovanu mrežu uličnih prodavaca.

"Liceulice" se bavi temama životne sredine, održivog razvoja, odnosa društva i ekonomije, marginalizovanih grupa i stavovima i idejama od javnog interesa.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara