Marko Mitić novi direktor JKP Infostan tehnologije

Skupština grada Beograda imenovala je za direktora Javnog komunalnog preduzeća "Infostan tehnologije" master menadžera Marka Mitića na četiri godine.

U obrazloženju se navodi da su na javni konkurs za izbor direktora stigle četiri prijave, a da je Komisija za sprovođenje izbora direktora odabrala Mitića na osnovu njegove stručne osposobljenosti, znanja ii veština.

Mitić (40) je, kako se navodi, master biznis administracije na FON-u, "samostalni biznis orijentisan menadžer" sa 10 godina iskustva i radio je u "vodećim srpskim kompanijama agro i distributivnog biznisa". 

Odbornici su na sednici usvojili i Izveštaj o radu zaštitnika građana za 2016. godinu, kao predlog plana rada gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji Beograda za 2017. godinu, kao i godišnji izveštaj o radu tog štaba u 2016. godini. 

Na sednici je usvojen i Izveštaj o radu gradskog pravobranilaštva Beograda za period od 1. januara do 31. decembra 2016. godine, kao i Izveštaj o radu Saveta za zdravlje Beograda za 2016. godinu.


Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara