Foto: Pixabay

MediGroup preuzeo subotičku polikliniku Zdravo Med

Foto: Pixabay
Kompanija MediGroup je otkupila 100% udela u Zdravo Med-u, poliklinici sa sedištem u Subotici, čime je ta mreža zdravstvenih ustanova dobila prvo predstavništvo van Beograda ili Novog Sada.

Zdravo Med je prva direktna akvizicija manje kompanije iz iste branše koju je MediGroup sproveo od kada je je MidEuropa Partners postao većinski vlasnik kompanije u 2018. godini.

U saopštenju se takođe navodi da je laboratorijski podružnica te kompanije, MediLab, preuzela postojeće ustanove NeoLab-a, čime će svoje usluge učiniti dostupnim građanima Niša, Zaječara, Sokobanje, Leskovca i Surdulice.

MediGroup je najveći privatna zdravstvena ustanova u Srbiji koja trenutno ima 15 klinika u najvećim gradovima u državi, sa 900 stalno zaposlenih i preko 1000 konsultanata iz zemlje i inostranstva. MediGroup pokriva više od 40 medicinskih oblasti, uključujući i bolničke, ambulantne, laboratorijske, IVF, oftalmološke i kozmetološke usluge. 

MediLab sa novim lokacijama broji preko 20 laboratorija a u planu je otvaranje još tri laboratorije u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Tekst je 14. novembra u 12:45 dopunjen detaljima o spajanju sa laboratorijama NeoLab i podacima o broju klinika i zaposlenih u kompaniji MediGroup.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara