FOTO: Nova ekonomija

Ministarstvo plaća sistematske preglede u privatnoj ordinaciji

FOTO: Nova ekonomija

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva zaključilo je pre nekoliko dana ugovor o organizovanju sistematskih pregleda za svoje zaposlene sa konzorcijumom na čelu sa privatnim domom zdravlja Vizim. Ukupna vrednost ugovora je blizu 3,5 miliona dinara.

Na tender su se javila dve grupe ponuđača.

Grupa ponuđača oko Vizima  u kojoj su još i Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Biomedica, Ivan Tišma preduzetnik, Opšta bolnica Atlas i internistička organizacija RHEUMA PRAXIS, ponudila je pregled za žene po ceni 15.500 dinara, za muškarce 14.400 dinara i popust na cene iz cenovnika od 30 odsto.

domzdravlja

Drugu grupu ponuđača, čija ponuda је odbijena, čine poliklinika TECTUM MED-LABOR Požarevac, Institut za nuklearne nauke Vinča – zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Vinča, Opšta bolnica Euromedik, Aqualab Beograd, Dom zdravlja Euromedik.  

Oni su ponudili sistematski pregled za žene od 11.100 dinara, za muškarce paket po ceni od  10.100 dinara i popust na cene iz cenovnika od 20 odsto.  Njihova ukupna ponuđena cena je bila 2.449.900 динара. 

Međutim, ponuda je odbijena jer nisu na vreme za jednog lekara dostavili saglasnost direktora matične zdravstvene ustanove o obavljanju dopunskog rada u privatnoj praksi.


Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara