Srpski biznismen prodao hotel FOTO: NE

Miodrag Kostić prodao beogradski hotel “88 Rooms”

Srpski biznismen prodao hotel FOTO: NE

Pulska Arena Hospitality Group objavila je da je sklopila okvirni sporazum za sticanje hotela sa četiri zvezdice u Beogradu 88 Rooms, a vrednost transakcije iznosi 47 miliona kuna (oko 6,3 mil EUR), prenela je E-kapija.


Hotel 88 Rooms otvoren je 2014. godine i poslovao je u vlasništvu kompanije MK Mountain Resort, Miodraga Kostića. Kako je tada objavljeno, koštao je 4,5 miliona evra. Podsećamo, Kostić je poslednjih nekoliko godina kupio više hotela u Sloveniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Iz Arene navode da je 88 Rooms moderan hotel, smešten na odličnoj lokaciji u Takovskoj ulici, u blizini poslovne zone. Hotel, shodno imenu, raspolaže s 88 komfornih soba i apartmana uređenih po feng shui pravilima, a od ostalih sadržaja gostima je na raspolaganju bar, restoran, fitness dvorana, sobe za masažu te četiri sale za sastanke kapaciteta do 200 učesnika.

PROČITAJTE JOŠ: BIZNIS MIODRAGA KOSTIĆA U SLOVENIJI

Arena Hospitality Group tom akvizicijom nastavlja širenje u inostranstvu, nakon već uhodanog biznis modela upravljanja sa sedam internacionalnih hotela u Berlinu, Nirnbergu, Kelnu i Budimpešti.

Predsednik Uprave Arena Hospitality Group Reuel Slonim ističe kako grupa nastavlja širenje poslovanja na nova područja u velikim gradovima regije srednje i istočne Evrope.

 Očekuje se da će uslovi potrebni za dovršetak transakcije biti ispunjeni do kraja ove godine, posle čega će hotel 88 Rooms postati deo porfelja Arena Hospitality Group i nastaviti poslovanje pod brendom Arena Hotels&Apartments, te pod novim imenom Arena Hotel 88.


Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara