MIodrag Kostić, vlasnik MK grupe FOTO:MKgrupa

MK Grupa i Hotel Kempinski Palas partneri najveće svetske regate

MIodrag Kostić, vlasnik MK grupe FOTO:MKgrupa

MK Grupa i Hotel Kempinski Palas Portorož, postali su partneri najveće svetske regate, Barkolane koja okuplja najbolje jedriličare sveta, saopštila je danas MK Grupa.

Kako se navodi, druge nedelje oktobra, ova trka će okupiti više od 2.000 jedrilica, kao i 25.000 učesnika, koji će jedriti po Tršćanskom zalivu.

Osim sponzorstva glavne trke i nagrada za najbolje jedriličare, Hotel Kempinski Palace Portorož je ove godine i glavni sponzor reli regate Go to Barcolana from Slovenia, koja počinje u subotu 13. oktobra.

Nikola Avram, direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK Group, izjavio je da je strateško opredeljenje da podržavaju sportske aktivnosti, kao i aktivnosti lokalne sredine u cilju promocije turizma.

"Naša kompanija je poznata kao nosilac razvoja lokalnih zajednica u koje investira. Nije prvi put da destinacija u koju mi ulažemo, postane sinonim uspešnog turizma, jer nama nije cilj da stvorimo samo uspešan hotel već uspešnu destinaciju", rekao je on.

Upravo zbog toga, kako je dodao, kao jedna od vodećih hotelskih kompanija u regionu, žele da daju aktivan doprinos razvoju slovenačkog turizma kao i da razviju Portorož u jedno od najprestižnijih turističkih letovališta na Jadranu,

Avram je istakao da MK Group želi da zadrži lidersku poziciju u regionu i da razvije hotelski biznis na najatraktivnijim lokacijama na Jadranu i u regionu, u sinergiji sa ostalim delovima MK Group.

Divizija turizma je u sastavu MK GROUP već 10 godina. Portfolio obuhvata 15 hotela u pet hotelskih grupacija: Kempinski Palace Portorož, Kempinski Hotel Adriatic u Savudriji, MK Mountain Resort na Kopaoniku, Sheraton u Novom Sadu, kao i manjinsko vlasništvo u Hotelskoj Grupaciji Budvanske Rivijere u Crnoj Gori.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara