FOTO: Credit agricole

Nova filijala Crédit Agricole banke u Sremskoj Mitrovici

FOTO: Credit agricole
Klijenti Crédit Agricole banke od ponedeljka, 17. decembra imaju potpuno novo iskustvo u Banci koja je svoju filijalu u Sremskoj Mitrovici preselila u lokal na adresi Kralja Petra Prvog, 18 u novi i moderno opremljeni prostor sa eCorner-om i Zonom 24, saopšteno je iz te banke.

"Filijala je opremljena po najvišim standardima, što omogućava da zaposleni Banke u najkraćem roku odgovore svim zahtevima klijenata, kako u delu obavljanja novčanih transakcija, tako i u oblasti pružanja stručnih saveta", navodi se u saopštenju.

Ova filijala lijentima pruža i jedinstveno digitalno iskustvo u okviru eCorner-a gde se mogu isprobati i koristiti svi digitalni servisi banke i naći mnoge druge korisne informacije.  Osim toga, klijentima je na raspolaganju Zona 24 sa bakomatom na kome je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji moguća uplata i isplata dinara, kao i isplata evra.

"Svi novi klijenti, koji u novoj filijali CA banke otvore paket račun i prenesu zaradu do 31.januara 2019. godine, imaće priliku da iskoriste i neke od promotivnih uslova kao što su: dinarski gotovinski krediti bez troškova obrade, paket račun Confort bez naknade za održavanje u trajanju od šest meseci ili beskamatni gotovinski kredit za refinansiranje obaveza druge banke bez kamate"stoji u saopštenju.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.