Nova spoljna rasveta na Ministarstvu finansija koštaće 26 miliona

Foto: Ministarstvo finansija

Ministarstvo finansija nabavlja fasadnu rasvetu u iznosu od 25,8 miliona dinara sa uračunatim PDV-om, što je skoro 220.000 evra.

Fasadnu rasvetu rasvetu će Ministarstvu prodati i ugraditi grupa ponuđača koju čine firma Angles Studio iz Beograda i Erco Lightining iz Beča sa podizvođačem Panashop takođe iz Beograda.

ZAŠTO SU NESTALI PODACI SA SAJTA MINISTARSTVA FINANSIJA?

Ponuda ove grupe bila je ujedno i jedina pristigla ponuda.

U okviru predmeta javne nabavke obuhvaćeno je osvetljene zgrade na uglu ulica Admirala Geprata i Kneza Miloša i dvorišne fasade, piše u dokumentaciji.

"Na objektu je u okviru ranije izvedenih radova instalirana fasadna rasveta na fasadama iz Ulice Kneza Miloša i na fasadi iz Finansijskog parka dok su na fasadi iz Ulice Admirala Geprata i na dvorišnoj fasadi osvetljeni samo ulazi i krova atika", piše u tehničkoj specifikaciji.

Pojašnjava se da se novi projekat bavi osvetljenjem druge dve fasade kao i manjim korekcijama osvetljenja koje već instalirano na fasadi iz Finansijskog parka.

DA LI ĆE KOMPANIJE BLISKE VLASTIMA IĆI NA SUD ZBOG LED RASVETE?

Projekat ugradnje fasadne rasvete je izveden na osnovu konverzatorskih uslova Zavoda za zaštitiu spomenika kulture grada Beograda sa ciljem da se postigne kvalitetniji prikaz objekta u noćnoj vizuri, navodi se u tenderskoj dokumentaciji.

Ista grupa ponuđača sa istim i podizvođačem je u junu 2019. godine vršila zamenu fasadne rasvete za potrebe Ministarstva finansija. Tada su poslovi bili nešto jeftiniji i iznosili 22,5 miliona dinara.


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.