Novi Dorćol – stambeno poslovni kompleks koji nosi jednu dozu autentičnosti

Deka inženjering

Kao primer projekta koji je svoje uzore našao u svetskim metropolama, poput Njujorka i Londona, Novi Dorćol nudi jedinstven arhitektonski koncept, koji ujedno reflektuje inspiraciju i kreativnost urbanog dela Beograda.

Tako je došlo i do kreiranja novog projekta u centru Beograda, koji se gradi na čitava 2 hektara i kao kompleks se prostire na 100.000 m2 obezbeđujući budućim stanarima pravu udobnost u jednoj urbanoj oazi.

Koncipiran tako da zadovolji potrebe savremenog života u centru grada, kompleks je osmišljen u duhu savremene interpretacije tradicionalnog urbanog kvarta, što podrazumeva celovitost i usklađenost raznih sadržaja u okviru integrisanog urbanističkog, pejzažnog, saobraćajnog i arhitektonsko-dizajnerskog sklopa, na način da se ostvari jedno novo iskustvo i visok komfor stanovanja i života u centru grada.

Investitor Deka inženjering ponudila je svojim kupcima jedinstveno, inovativno tehnološko rešenje Orbital 360⁰ gde  ulaskom u virtuelnu turu može da se pogleda ponuda stanova kao i da se sagleda spoljašnjost kompleksa Novi Dorćol, uključujući po potrebi dodatne opcije poput osvetljenja i osunčanosti zgrada, količine i rasporeda zelenila, mogućnosti parkiranja automobila van podzemnih garaža, ali i samog izgleda okoline sa pogledom na reku i budući Linijski park - uređeni javni prostor na potezu od Beton hale do Pančevačkog mosta.

Tradicija i moderno u mozaiku novog Dorćola

Kako su nam rekli iz Deka inženjeringa, uspešno je završena prva faza sa 225 stanova i 15 lokala i počelo je useljenje stanara polovinom jula 2021. Ponosni su što je izgradnja stanova kako su planirali završeno u roku - nakon 18 meseci od početka gradnje uprkos koroni. Početkom oktobra kreće druga faza izgradnje Novog Dorćola koja se sastoji od 347 stanova i 7 lokala. Celokupan kompleks ima moderan spa centar, bazen i teretanu, market, kafe, poslastičarnicu, kao i ostale delatnosti potrebne za udoban život.

Ukoliko ste zainteresovani da živite u ovom delu najlepšeg Starog grada, posetite prodajni salon u ulici Venizelosova 29 ili pogledajte strukturu neprodatih stanova na zvaničnom sajtu Novi Dorćol. 


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.