FOTO: Nova ekonomija

Novi Sad nabavlja novogodišnju rasvetu, proizvođači unapred poznati

FOTO: Nova ekonomija

Gradska uprava Novog Sada za građevinsko zemljište i investicije raspisala je tender za nabavku novogodišnje rasvete, a u dokumentaciji se navode proizvođači čiji ukrasi će biti kupljeni, sa detaljnim opisom proizvoda.

U konkursnoj dokumentaciji navode se konkretni proizvodi italijanske firme Ido Light i francuske kompanije Blachere, sa slikama ukrasa i svetiljki iz ponude ovih preduzeća.

Opisi svetiljki i ukrasa su veoma detaljni, te se na primer traže svetlostni dekorativni motivi Deda Mraza, šume i laneta precizno navedenih dimenzija od proizvođača Blachere, uz sliku iz kataloga ove firme.

Novi%20Sad%20konkurs%20primer

Konkurs je raspisan 13. septembra kao otvoreni postupak, tako da vrednost nabavke nije unapred poznata.

Novi Sad je prethodne godine dao 16,3 miliona dinara na novogodišnju ukrasnu rasvetu, a 2017. godine u ovu svrhu je plaćeno 12,4 miliona dinara.

Prema konkursnoj dokumentaciji, biće ukrašene Zmaj Jovina ulica, Trg slobode, Trg Republike, Ulica kralja Aleksandra, Bulevar oslobođenja, prostor u okviru kompleksa Dečije bolnice i Petrovaradinska tvrđava.

Traži se i da dobavljač nabavi svetlosni dekorativni motiv OPENS 2019, logo Novog Sada kao ovogodišnje omladinske prestonice Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

Polugodišnja novogodišnja rasveta pokazuje kako vlast doživljava građane

Firme povezane sa srpskim i mađarskim vlastima dobile još 8 miliona evra

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara