Kuća potpuno izgorela FOTO: Cenzolovka

Novinar: Bacili su Molotovljev koktel, a onda mi pucali na kuću

Kuća potpuno izgorela FOTO: Cenzolovka
Novinar portala Žig info iz Grocke Milan Jovanović izjavio je danas da je uveren da je razlog napada koji je doživeo, i u kojem mu je izgorela cela kuća, isključivo njegovo pisanje, jer se inače nikom nije zamerio.

U izjavi za portal Cenzolovka, Jovanović je rekao da su nepoznate osobe u toku noći ubacile Molotovljev koktel, nakon čega su pucale na ulazna vrata njegove kuće, kako ne bi mogao da izađe.

Jovanović je dodao da je ranije dobijao pretnje zbog pisanja za taj portal u vezi sa izgradnjom kanalizacije u Vrčinu, kao i zbog tekstova o zloupotrebama predsednika opštine Grocka.

Kako je naveo, do sada se dva puta pisanim putem obraćao i predsedniku Aleksandru Vučiću, kao i ministarki pravde Neli Kuburović.

On je naveo da ga taj napad neće zaustaviti.

"Neću prestati da pišem o lopovima i o mafiji, pa neka me ubiju", rekao je Jovanović i dodao da je bitno da su životi sačuvani, iako je izgubio sve što je u životu stekao.

Policija: Radimo na rasvetljavanju požara, pronađena čaura

"Policijski službenici PS Grocka intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti izazivanja požara u Vrčinu u garaži M. J., bivšeg pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je izjavio da sada piše tekstove za jedan lokalni portal", izjavio je zamenik načelnika Policijske stanice Grocka Radosav Šćekić, a prenosi MUP Srbije.

Policiji je rano jutros prijavljeno da je, iz zasad nepoznatih razloga, došlo do požara u garaži kuće koja je vlasništvo M. J., a koji se nakon toga proširio i na prizemlje kuće. Vatrogasci su lokalizovali požar u kome su izgoreli prizemlje kuće, garaža, kao i automobil marke mercedes koji se nalazio unutra.

Supruga, koja je inače vlasnica zapaljenog automobila, izjavila je da je čula i pucnje, a policija je ispred garaže pronašla jednu čauru.

O svemu je odmah obavešteno nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja i razlozima izazivanja požara.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara