FOTO: Promenada

Otvorena Promenada, najveći šoping centar u Srbiji

FOTO: Promenada
Na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara u Novom Sadu, danas je otvorena Promenada, najveći šoping centar u Srbiji. Ovaj šoping centar, čija je ukupna izgrađena površina 150.000 kvadratnih metara, investicija je kompanije NEPI Rockcastle, vodeće investicione kompanije koja se bavi komercijalnim nekretninama u Centralnoj i Istočnoj Evropi, vredna više od 128 miliona evra. Pored raznovrsnog sadržaja, ovaj objekat doneo je i više od 1500 novih radnih mesta Vojvođanima.

Menadžer šoping centra Promenada, Boris Stevović, izrazio je svoje zadovoljstvo povodom otvaranja šoping centra. 

"Promenada predstavlja jedan od najznačajnijih dodataka bogatom portfoliju kompanije NEPI Rockcastle, koji uključuje ne samo šoping centar Kragujevac Plaza, naš prvi šoping centar u Srbiji, već i vodeće centre u Rumuniji, Poljskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj i Litvaniji," rekao je Stevović.

Prilikom svečanog otvaranja prisutnim medijima se obratila i Aleksandra Zdravković, Leasing Manager u kompaniji NEPI Rockcastle: 

"Uvereni smo da će Promenada Novi Sad jako brzo postati centralno mesto, ne samo za šoping i druženje uz celu porodicu, već i jedan od simbola grada".

Jedinstveni dizajn Promenadu izdvaja po mnogo čemu u odnosu na ostale šoping centre. Projektovan je tako da dopušta ulazak velike količine prirodnog svetla što posetiocima pruža poseban užitak. Takođe, u okviru dvorišnog prostora Promenade izbetonirana su i tri košarkaška terena. Ono što će Promenadu učiniti još privlačnijom i interesantnijom posetiocima jesu i dve prostrane terase, od kojih jedna od njih ima pogled ka prepoznatljivoj znamenitosti srpske Atine – Petrovaradinskoj tvrđavi.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara