Foto: Pexels

Otvorene prijave za prvo AIM Startup takmičenje u Srbiji

Foto: Pexels
Startapi iz Srbije imaće priliku da svoje ideje predstave na izložbi i takmičenju vodeće investicione platforme na Bliskom Istoku i u Severnoj Africi, The Annual Investment Meeting (AIM) Startup 2020.

Učešće srpskog predstavnika omogućeno je zahvaljujući partnerstvu Naučno-tehnološkog parka Beograd i AIM-a, koji zajedno organizuju prvo nacionalno AIM Startup takmičenje u Srbiji 10. februara.

Prijave za učešće su otvorene do 30. januara i dostupne su OVDE.

Globalno AIM 2020 Startap finale na kome će se predstaviti lokalni pobednici iz 80 zemalja, održaće se u okviru desetog skupa Annual Investment Meeting od 24. do 26. marta 2020. u Svetskom trgovinskom centru u Dubaiju.

Pravo učešća na prvom AIM Startup takmičenju u Srbiji imaju startap kompanije sa do 50 zaposlenih, starosti 2-7 godina, sa ostvarenim godišnjim prihodom između 100.000 i 1.000.000 dolara, a koji su podigli bar jednu rundu investicija, dok su kriterijumi po kojima će se ocenjivati: rast, društveni uticaj, upotreba inovacije, uticaj na klimu i životnu sredinu, kao i zaštita privatnosti.

Lokalnom pobedniku biće obezbeđeni put, smeštaj i štand na AIM 2020, uz prilike za umrežavanje i dalji razvoj svoje ideje i poslovnog modela.

Annual Investment Meeting (AIM) je inicijativa Ministarstva ekonomije UAE pod pokroviteljstvom šeika Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, potpredsednika i premijera UAE i vladara Dubaija.

Tema ovogodišnjeg, desetog izdanja je "Ulaganje u budućnost: oblikovanje globalnih strategija ulaganja", a AIM 2020 će okupiti visoke vladine zvaničnike, donosioce odluka, korporativne lidere, privrednike, regionalne i međunarodne investitore, preduzetnike, te vodeće akademske i investicione stručnjake. 

Na prošlogodišnjem događaju učestvovalo je više od 16.000 posetilaca, 436 izlagača i suizlagača kao i više od 150 investicionih stručnjaka iz 143 zemlje sveta.

PROČITAJTE JOŠ:


Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara