FOTO: Pixabay

Počelo prijavljivanje na program za preduzetnice

FOTO: Pixabay

Asocijacija za afirmaciju potencijala žena (AFA) pozvala je preduzetnice da se prijave na mentorski program koji pruža mogućnost ženama da steknu veštine neophodne za uspešno započinjanje sopstvenog biznisa.

Program se održava jednom mesečno u periodu od septembra 2019. do marta 2020. godine, a rok za prijavu je 20. avgust, navodi se u saopštenju AFA.

Asocijacija navodi da će među temama programa biti „samopouzdanje i networking, poslovne i liderske veštine, pristup tržištu, marketing, strategija, osnovne tehnološke veštine, održivost biznisa i pristup kapitalu i inspirativne priče uspešnih žena koje su na liderskim pozicijama u domaćim i internacionalnim kompanijama". 

„Ovo znanje i iskustvo koje će sa tobom deliti članice AFA mreže biće ti dostupno u grupi od samo 15 polaznica koje imaju iste dileme i izazove kao i ti", navodi se u saopštenju.

Link za prijavu nalazi se OVDE a mejl adresa za pitanja je mentorship@afa.co.rs.

AFA mentorski program deo je Inicijative „WE Founders", trogodišnjeg projekta koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) a sprovodi Impact Hub Beograd u saradnji sa Asocijacijom za afirmaciju potencijala žena (AFA) i Udruženjem poslovnih žena Srbije (UPŽ).

PROČITAJTE JOŠ:

Izabrane dobitnice projekta "Odvažna”

Malim i mikro preduzećima u Srbiji neophodna je podrška u jačanju konkurentnosti

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara