Više od 200 dece sa smetnjama u razvoju gledalo predstavu FOTO: CA

Crédit Agricole Srbija obradovala 200 mališana iz škole Milan Petrović iz Novog Sada

Pozorišna predstava i paketići za mališane u okviru humanitarne akcije Božićna kutija

Više od 200 dece sa smetnjama u razvoju gledalo predstavu FOTO: CA
Više od 200 dece sa smetnjama u razvoju iz škole Milan Petrović prisustvovalo je novogodišnjoj predstavi u okviru tradicionalne akcije Božićna kutija, koju organizuje kompanija Crédit Agricole Srbija. 

"Ovom prilikom, predstava Novogodišnja kvizovizija je na zabavan način predstavila duh predstojećih novogodišnjih praznika, izmamila dečje osmehe i učinila da ovi mališani i njihove porodice osete podršku koja im je potrebna", saopšteno je iz te banke.

Pored druženja sa Vilom Dobrilom i glumcima iz predstave, decu su obradovale i novogodišnje kutije pune igračaka i slatkiša koje su specijalno za njih pripremili zaposleni iz Crédit AgricoleSrbija, Novosadskog sajma i kompanije Lafarge Srbija, a podelili ih Deda Mrazovi pomagači iz Crvenog krsta Novog Sada.

Bo%C5%BEi%C4%87nakrop%20kutija%201

Današnja predstava realizovana je u okviru humanitarnog projekta Božićna kutija, koji se u istom konceptu sprovodi još od 2009. godine i čiji je cilj pružanje podrške prirodnim porodicama i unapređenje kvaliteta života dece u njima. 

Višegodišnje trajanje ovog projekta dokaz je značaja koji ova akcija ima upravo u podršci porodicama, koje se svakodnevno susreću sa socijalnim i drugim izazovima, ali i podizanju svesti društva o potrebi uključivanja svih onih koji mogu da pomognu.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara