MIlutin Jeličić Jutka FOTO: N1

Predsednik Skupštine Opštine Brus kaže da je primio Jutkinu ostavku

MIlutin Jeličić Jutka FOTO: N1
Miroslav Panić, predsednik Skupštine Opštine Brus, rekao je da je primio ostavku dosadašnjeg predsednika te opštine Milutina Jeličića Jutke.  

Jeličić je pismenu ostavku podneo u sredu, 11. marta, a nedugo potom istog dana Miroslav Panić je rekao medijima da taj dokument još uvek nije dobio, prenosi Radio Slobodna Evropa (RSE).

Panić je u četvrtak medijima pokazao fotografiju ostavke, u kojoj se navodi: 

"Podnosim ostavku na mesto predsednika Opštine Brus", potpisan je Miroslav Jeličić i vidi se pečat predsednika opštine.

Na pitanje RSE, kada će zakazati sednicu Skupštine opštine, na kojoj će Jeličić i zvanićno biti razrešen dužnosti, Panić odgovara - "u dogledno vreme".

PROČITAJTE JOŠ:

"To sigurno neće biti za tri ili dva meseca, ali sigurno će da bude u dogledno vreme. Ja ne mogu danas da zakažem Skupštinu. Moram da se konsultujem sa šefovima odborničkih grupa, pa kada sve to bude završeno, u neko dogledno vreme će se desiti", rekao je Miroslav Panić.

Podsetimo, Jeličić je 1. marta izjavio da podnosi ostavku, zbog toga što se, kako je saopštio, njegov slučaj koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i za urušavanje Srpske napredne stranke, čiji je Jeličić član, a Vučić predsednik.

Jeličića je za seksualno uznemiravanje prijavilo sedam žena, a podignuta je optužnica u jednom slučaju - Marije Lukić koja je tokom dve godine, koliko je kod njega radila, od Jeličiča dobila 15.000 lascivnih SMS-ova, a pokušao je na silu i da ostvari fizički kontakt s njom.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara