FOTO:Vikimedia

Privode se kraju radovi na supermarketu Lidl u Kruševcu

FOTO:Vikimedia

Radnici "Tehnogradnje" iz Kruševca, privode kraju radove na supermarketu trgovačke kompanije "Lidl" u Jagodini, čiji je završetak planiran za 1. septembar.

Radi se bez prestanka i subotom, i po dnevnoj temepraturi iznad 30 stepeni, kako bi poslovi bili završeni prema ugovoru, rekli su danas Tanjugu radnici na gradilištu.

Objekat je završen, parking asfaltiran, postavljena rasveta, rade se bankine i uređuje ulaz na parking iz Ulice kneza Milete, završeni su radovi na vodovodnoj, elektro i kanalizacionoj mreži...u toku su završni radovi u unutrašnjosti objekta.

U Gradskoj upravi očekuju da supermarket "Lidl" počne da radi karajem septembra ili početkom oktobra. Trgovačka kompanija "Lidl" iz Namačke, posle pauze od više od godinu dana, nastavila je, u martu, izgradnju supermarketa u Jagodini.

Grad Jagodina je kompletno infrastrukturno opremio lokaciju na prostoru od 40 ari, kod "Starog juhora", uz međunarodnu železničku prugu Beograd - Niš na "koridoru 10", rečeno je Tanjugu u Gradskoj upravi.

U "Lidlu" u Jagodini je planirano zapošljavanje vise od 40 radnika.

"Lidl" supermarket gradi i u Paraćinu, oko 22 kilometara od Jagodine, veličine 2.550 kvadrata.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara