Razvojni program za startape u oblasti brige o kućnim ljubimcima

Foto: Purina

Laboratorija PURINA Accelerator drugu godinu zaredom poziva startap kompanije u oblasti brige o kućnim ljubimcima da se prijavljive na razvojni program "Unleashed", navodi se u saopštenju za medije.

Program će podržati kreativne startapove koji integrišu nauku i tehnologiju i pružaju održiva rešenja, za ispunjavanje potrebe pasa, mačaka, ali i njihovih vlasnika. 

Kako je cilj kompanije da ponudi nove proizvode i usluge koji će unaprediti dobrobit ljubimaca i onih koji ih vole, program "Unleashed" daje mogućnost startap preduzetnicima da sarađuju sa PURINA stručnjacima u cilju kreiranja budućih proizvoda ili usluga.

Program traži šest preduzetnika koji žele dalje da razvijaju svoj koncept na polju ishrane, usluga ili tehnologije.

Tokom šestomesečnog programa, preduzetnicima se nudi finansijska podrška za svaki projekat u vrednosti od 50.000 švajcarskih franaka, kako bi ostvarili ciljeve ubrzanog razvoja projekta.

Za više informacija zainteresovani mogu posetiti veb-sajt i ukoliko žele da usavrše proizvod ili uslugu u oblasti brige o kućnim ljubimcima, podnesu prijavu najkasnije do 31. marta 2021. godine.  

Pobednici će biti proglašeni 24. juna 2021. godine, a sprovođenje programa ubrzanog razvoja počinje 25. juna i trajaće do 2. decembra 2021. godine.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara