Sreća i uticaj sreće na uspeh bili su tema trećeg Smart Tri-ja Američke privredne komore

U okviru SMART Trio diskusije održane u Startit Centru u organizaciji Američke privredne komore u Srbiji i Univerziteta Sheffield, svoja iskustva na temu "Sreća", izneli su predsednica Obrazovno – istraživačkog društva Mihajlo Pupin Aleksandra Ninković Tašić, potpredsednik Delta Holdinga i regionalni direktor Intercontinental Hotel Grupe Živorad Vasić i predsednik izvršnog odbora i generalni direktor i predsednik Izvršnog odbora Piraeus banke Vojislav Lazarević.

Publika je imala priliku da u prijatnoj i neformalnoj atmosferi čuje šta je za ove uspešne ljude sreća.

Za predsednicu Obrazovno - istraživačkog društva Mihajlo Pupin Aleksandru Ninković Tašić sreća znači živeti svoju profesiju i osećati oduševljenje onim čime se baviš. 

Potpredsednik Delta Holdinga i regionalni direktor Intercontinental Hotel Grupe Živorad Vasić istakao je kako ga posebno srećnim čine vreme provedeno sa najmilijima i njihova podrška. 

Razloge svoje sreće otkrio je i generalni direktor i predsednik Izvršnog odbora Piraeus banke Vojislav Lazarević koji je naglasio da se u njih ubrajaju uspešna saradnja i druženje sa kolegama.

U razgovoru je istaknuto da prava sreća nije egoistična, već društvena i da je zato presudno okružiti se prijateljima i od njih učiti. Učesnici razgovora zaključili su da je za sreću potrebno usporiti i uživati u profesionalnom i porodičnom životu, izaći iz rutine, setiti se svih onih stvari koje su nas nekada činile srećnim i naći vremena da im se ponovo posvetimo.

Nakon serije uspešnih SMART Talk događaja, AmCham je pokrenula SMART Trio kao novi format u okviru kog istaknuti predstavnici akademske i poslovne zajednice, kao i značajne ličnosti iz sveta kulture, umetnosti i sporta diskutuju o značajnim, inspirativnim temama i vrednostima.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara