Nebojša Stefanović FOTO: N1

Stefanović: Povećanje plata i penzija u novembru

Nebojša Stefanović FOTO: N1

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će od novembra u Srbiji biti povećane plate u javnom sektoru i penzije. On je rekao da je danas razgovarao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić i da će plate i penzije biti povećane ove godine u novembru.

"Neko je, pre svega mislim na Vučića. Aleksandar Vučić i Vlada Srbije koju je vodio učinio je nešto što je ljudski moglo da se učini i preko toga da Srbija nešto stvori, imamo rast, investiramo u budućnost svoje zemlje", rekao je Stefanović na televiziji Pink.

Plate i penzije u Srbiji su smanjene 2014. godine, zbog mera štednje.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (3)

  • Mikan

    Povecanje.kako to lepo zvuci za naivne ! Vratiti sa kamatom sto je uzeto plus redovna godisnja povecanja! Sve ostalo je podkradanje...

  • Abe

    Pitanje je zašto ministar unutrašnjih poslova saopštava informecije o povećenju plata i penzija. Znači ministar finansija je samo ikebana a SNS je uzurpirao svu vlast. Sramotno je to što se dešava, ne samo ovo no mnogo toga.

  • Dr Miggyy

    Šta je ovim klimoglavcima? Ko šta treba da nešto kaže, on se uhvati penzionerima za ku*ac. Pustite penzionere, lažete ih od kraja prošle godine. Kada osmislite nešto pametno, a ne možete, obavestite ih. Sram vas bilo, ponašate se kao mediokriteti. Penzioneri nisu deca pa da ih zavarate čokoladicom. Pojedite je sami, a ne jedite go*na, dovoljno ih pojedoste! Ono što ΛV pomene jedan put, njegovi poltroni, eksponenti i klimoglavci pominju svakodnevno.