Takmičenje u rešavanju studija slučaja StartFON 20. maja

Foto: Pixabay

Projekat StartFON, namenjen svim studentima koji žele da se oprobaju u rešavanju studije slučaja za neke od najuspešnijih kompanija u regionu, biće održan 18. i 20. maja u Beogradu.

StartFON je projekat Studentske Asocijacije Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, a  sastoji se iz edukativnog i takmicarskog dela.

Edukativni deo projekta će se održati 18. maja i obuhvata obuku koju će držati kompanija Poslovi Infostud o metodologiji rešavanja studije slučaja i veštinama prezentovanja i prodaje, kao i predavanje kompanije Kafeterija na temu "Program praksi za mlade".

Tokom prvog dana StartFON-a, kompanije Delta DMD, Bambi, Knjaz Miloš i PepsiCo će zadati svoje studije slučaja učesnicima projekta, nakon čega oni imaju jedan dan da osmisle najbolje rešenje.

Takmičarski deo projekta će se održati 20. maja i sastoji se iz prezentovanja rešenja takmičarskih timova, nakon čega sledi proglašenje pobedničkih timova.

Pobednici takmičenja će imati priliku da osvoje vredne nagrade, praksu u nekoj od domaćih kompanija, ali i da steknu menadžerske veštine, navode organizatori.

Prijave za učešće na StartFON-u su otvorene do 10. maja, a za učešće se možete prijaviti OVDE.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara