Treća Konferencija projektne zajednice održaće se 17. maja u Beogradu

PMI Serbia chapter neprofitna, profesionalna organizacija projektnih menadžera po treći put organizuje  Konferenciju projektne zajednice  u utorak  17. maja u hotelu CROWNE PLAZA Beograd . 

Ovom događaju prethodi akademski dan Facing the future 2016  na Građevinskom fakultetu posvećen studenskim dostignućima u upravljanju projektom, a studenti će dobiti priliku da predstave svoje prezentacije. Studentski radovi su  posebno dobrodošli jer su  nastali na projektima u kojima su  i sami na neki način učestvovali.

Više detalja o Akademskom danu mogu se naći na sajtu http://upg.rs/2016/05/02/facing-the-future-2016/

Profesionalni dan Konferencije će okupiti stručnjake  u oblasti projektnog menadžmenta iz privrede i akademskih krugova, 

Glavna tema ovogodišnje konferencije je Upravljanje rizicima ali učesnici će pratiti izlaganja i na neke od ovih tema: Upravljanje projektima u javnom sektoru i EU integracije, lični profesionalni razvoj i razvoj kompetencija, novi trendovi u upravljanju projektima, savremeni softveri i IT rešenja, primeri iz prakse u upravljanju projektima - studije slučaja, finansiranje i administracija projekata. 

Prezentacije su zasnovane na istraživanjima učesnika ili primerima iz prakse. Ističemo značaj prisustva inostranih prezentera koji će držati uvodna predavanja i učestvovati u panel diskusiji.

Više informacija o događaju 17.05.2016 na http://pmi-serbia.rs/psc2016/


Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara